Πλατανιάς: Σας ευχαριστούμε

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τους φιλάθλους που ενίσχυσαν την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στη νίκη στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, εξέδωσε η διοίκηση του Πλατανιά.’Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων και στήριξαν με τη μαζική τους παρουσία και το ζεστό τους χειροκρότημα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα παιδιά, τις νέες και τους νέους από διάφορα σχολεία του Νομού και τους εκπαιδευτικούς τους, αλλά και τους μικρούς ποδοσφαιριστές από Ακαδημίες Ποδοσφαίρου και τους προπονητές τους, που παραβρέθηκαν στο γήπεδο και πρόσφεραν χρώμα και πνοή από τις κερκίδες, με κόσμιο τρόπο και φίλαθλο πνεύμα.
Σας περιμένουμε όλες και όλους -αλλά και εκείνους, οι οποίοι δεν μπόρεσαν χθες, Τετάρτη, να είναι στα Περιβόλια- στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του Πλατανιά Χανίων, την Κυριακή 6 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, για να βοηθήσουμε και πάλι την αγαπημένη μας ομάδα, στην προσπάθεια που καταβάλλει για την παραμονή της στη Super League και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.’

Σχετικά άρθρα