Ντάνστον: Η άμυνα θα παίξει σημαντικό ρόλο

Η άμυνα θα είναι το κλειδί για την έκβαση της αναμέτρησης μεταξύ Ολυμπιακού και Μάλαγα, όπως δήλωσε ο Μπράιαντ Ντάνστον
Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί στην Ισπανία με τη Μάλαγα σε ένα παιχνίδι, όπου οι Πειραιώτες έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη κόντρα στον σύλλογο της Ανδαλουσίας, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, όμως όλοι στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο εμφανίζονται απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Εκτός από τη συγκέντρωση, πάντως ο Ολυμπιακός θα παίξει πολύ καλή άμυνα και να ελέγξει τα ριμπάουντ, όπως ανέφερε στο Euroleague Greece, ο Μπράιαντ Ντάνστον.

"Η άμυνα πιστεύω θα παίξει ρόλο στο παιχνίδι απέναντι στη Μάλαγα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μείνουμε προσηλωμένοι στο παιχνίδι και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και εμείς θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας.

Στην επίθεση θα πρέπει να "γυρίσουμε" τη μπάλα και να βρούμε σουτ, ώστε να κταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι", ήταν τα πρώτα λόγια του Μπράιαντ Ντάνστον στο Euroleague Greece που πρόσθεσε στη συνέχεια:

"Είναι ένας τελικός και για τις δύο ομάδες. Περιμένουμε να παίξουν πιο σκληρά από ότι στα προηγούμενα ματς. Το τι έχει προηγηθεί στα προηγούμενα τρία παιχνίδια δεν έχει καμία σημασία τώρα. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, όπως είπα και να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Τέλος, όσον αφορά τις δικές του εμφανίσεις ο Αμερικανός σέντερ δήλωσε: "Έχουμε πολλούς παίκτες, οι οποίοι είναι ικανοί να πάρουν ένα παιχνίδι. Διαθέτουμε πολλά όπλα στο ρόστερ μας. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να δίνω ενέργεια και να κάνω ότι μου λέει ο προπονητής μου. Δεν με ενδιαφέρει απαραίτητα να σκοράρω, αλλά βγάζει η ομάδα αυτό που θέλει σε κάθε φάση του παιχνιδιού και να πετυχαίνει τους στόχους της.

Το τρανζίσιον είναι σημαντικό στοιχείο του τρόπου που αγωνίζονται. Θα πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Μας αρέσει και εμάς να τρέχουμε. Στόχος μας είναι η νίκη και θα προσπαθήσουμε να την πάρουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα".

Σχετικά άρθρα