Πάτρα – Αλκαζάρ – Ριζούπολη (vid)

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο Στέφανος Αθανασιάδης. Στις 20 Απριλίου 2008 είχε κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Λάρισα στο Αλκαζάρ.Ο Κλάους είχε σημειώσει δύο γκολ και με τον Μπαλάφα να σκοράρει το άλλο, ο Δικέφαλος είχε προηγηθεί 0-3 σε βάρος των θεσσαλών. Ηταν η τελευταία φορά -πριν το χθεσινό ματς στη Ριζούπολη- που ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε παιχνίδι, στο οποίο προηγήθηκε με τρία γκολ.

Βέβαια στη Ριζούπολη έμεινε στο 3-3 με τον Απόλλωνα, εν αντιθέσει με εκείνο το παιχνίδι της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2007-08, στο οποίο η ΑΕΛ είχε κάνει ολική ανατροπή κερδίζοντας 4-3!

Νωρίτερα, στις 20 Ιανουαρίου 2002, ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί 0-3 στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή, αλλά δεν κέρδισε. Το τρίτο γκολ είχε σημειώσει ο νυν προπονητής του, Γιώργος Γεωργιάδης και το εντυπωσιακό είναι ότι εν αντιθέσει με τα ματς σε Αλκαζάρ και Ριζούπολη, όπου Λάρισα και Απόλλλων αντίστοιχα είχαν μειώσει από το ημίχρονο, η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς κέρδιζε 0-3 μέχρι το 66ο λεπτό! Σε δέκα λεπτά η Παναχαϊκή πέτυχε τρία γκολ με τους Ιστιόλ, Μπορμπόκη (αυτ.) και Κομίνχες. Διαβάστε την περιγραφή του αγώνα από τη Sportline.

Σχετικά άρθρα