Σαλάτα με μαρούλι, αγγούρι και πιπεριές

28 Μαρτίου 2014

Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 μικρό αγγούρι
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
ξύδι μπαλσάμικο
λάδι
αλάτι
8 φύλλα μαρουλιού
2 ματσάκια ρόκα

 

 

 

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το μαρούλι μαζί με τη ρόκα σε άφθονο νερό.
Την κόβουμε με ψαλίδι σε χοντρά κομμάτια.

Κόβουμε τη πιπεριά και το αγγουράκι σε κύβους και τα ανακατεύουμε με τη ρόκα.
Αλατίζουμε και ρίχνουμε το ξύδι και το λάδι.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ