Ο Κρις Μάρτιν αποκαλύπτει το λόγο που χώρισε με τη Γκουίνεθ Πάλτροου

28 Μαρτίου 2014

Είνα από τις λίγες περιπτώσεις που η συνήθεια ή ένα τρίτο άτομο δεν διαλύουν ένα γάμο. Στην περίπτωση της Γκούινεθ Πάλτροου κα του Κρις Μάρτιν το διαζύγιο ήρθε λόγων των εμμονών της ηθοποιού.

Οπως σημειώνει η Daily Mail, το ζευγάρι έβαλε τέλος στη σχέση του, καθώς ο Κρις Μάρτιν δεν άντεχε άλλο την εμμονή της Γκουίνεθ Πάλτροοου με τις αυστηρές δίαiτες και τις διατροφικές, υπερβολικές, ιδιοτροπίες της και τους περιορισμούς που επέβαλε στα παιδιά της, στα οποία έχει απαγορευτεί να πλησιάζουν γλυκά, λιχουδιές και οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη. 

«Ο Chris "πνιγόταν" δίπλα στην ηθοποιό. Εκανε ότι μπορούσε για να χαλαρώσει η ζωή τους και να έχουν τα παιδιά τους, η Απλ και ο Mόσες, μία φυσιολογική παιδική ηλικία, αλλά στο τέλος δεν άντεξε και αποφάσισε να μετακομίσει» είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού στη βρετανική εφημερίδα.

Ο αρχηγός των Coldplay επιθυμούσε μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή στην οποία θα επιτρέπονταν τα... πάντα πού και πού, κάτι που οι εμμονες της χολιγουντιανής σταρ και η προσήλωσή της στην Καμπάλα, δεν το επέτρεπαν.Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ