Με Ψυχογιό στο Καραϊσκάκη, χειρουργήθηκε ο Πουλίδο

Η προετοιμασία του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μετά το τέλος της οποίας ανακοινώθηκε η αποστολή. Εν τω μεταξύ την Παρασκευή υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ο Ρούμπεν Πουλίδο.

Με πρωινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το μεθαυριανό παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μετά το τέλος της ανακοινώθηκε και η αποστολή που ταξιδέψει αύριο για την Αθήνα, πιθανότατα ακόμη και οδικώς, με νέο πρόσωπο σε αυτήν να είναι ο Νίκος Ψυχογιός.

Συγκεκριμένα στην αποστολή του Άρη μετέχουν οι: Διούδης, Γουναρίδης, Αγγελούδης, Βλάχος, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Ηρακλής, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Μανιάς, Μπακασέτας, Μπουγαΐδης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας και Ψυχογιός.

Η  προπόνηση  θα γίνει στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου υπό τις οδηγίες των Γιώργου Φοιρού, Φόρη Κάκογλου και Νίκου Παπαδόπουλου, με την παρουσία και των Κυριάκου Μπιμπισίδη, Δημήτρη Μπουγιουκλή.

Εν τω μεταξύ ο Ρουμπέν Πουλίδο υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση για αποκατάσταση έξω μηνίσκου από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Βαγγέλη Πανταζή. Το πρόγραμμα αποθεραπείας του Ισπανού στόπερ αναμένεται να διαρκέσει περίπου 30 μέρες.

Σχετικά άρθρα