«Κάντε το για τη Δανία» - Καμπάνια καλεί τα νεαρά ζευγάρια να κάνουν σεξ

28 Μαρτίου 2014

Με στόχο την αύξηση του ποσοστού των γεννήσεων στη Δανία, μια καμπάνια παρακινεί τα νέα ζευγάρια να κάνουν σεξ.

Με τίτλο «Κάντε το για τη Δανία» την καμπάνια διοργανώνει το ταξιδιωτικό πρακτορείο Spies Rejser υποσχόμενο να καλύψει για τρία χρόνια τα έξοδα του παιδιού, αλλά και να προσφέρει δωρεάν διακοπές στο τυχερό ζευγάρι που θα αποδείξει ότι συνέλαβε κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

«Εκμεταλλευτείτε τη βαρύτητα. Ξαπλώστε για τουλάχιστον ένα τέταρτο μετά το σεξ», ακούγεται στο βίντεο ενώ συστήνεται στους άνδρες να αποφεύγουν να φορούν στενά παντελόνια. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το πρακτορείο, το 10% των συλλήψεων στη Δανία γίνεται την περίοδο των διακοπών, ενώ το 46% των κατοίκων της χώρας κάνει περισσότερο σεξ όταν βρίσκεται εκτός χώρας.

Παράλληλα, έκθεση του Φεβρουαρίου του 2013 κατέδειξε το ποσοστό γεννήσεων ανάμεσα στις γυναίκες της Δανίας ως «επικίνδυνα χαμηλό». Σύμφωνα με αυτή, 1 στα 5 ζευγάρια Δανών μένουν άτεκνα, παρότι η πλειοψηφία των ζευγαριών δηλώνουν πρόθυμα να αποκτήσουν από δύο ως τρία παιδιά, αναφέρει η εφημερίδα Copenhagen Post.

Επιπλέον, όπως γράφει το Εθνος, η έκθεση επισημαίνει ότι μεγαλώνει συνεχώς ο μέσος όρος ηλικίας των γυναικών που αποκτούν παιδιά, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι ότι η Δανία χρόνο με το χρόνο γερνάει. Όπως αναγράφεται στους όρους του διαγωνισμού, άμα την επιστροφή τους από τις διακοπές, τα ζευγάρια λαμβάνουν ένα τεστ εγκυμοσύνης. Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, καλούνται να στείλουν μια φωτογραφία του στο Spies.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ