Με τους 18 της… ανατροπής συν τους Γκουέλα και Μπάρκογλου ο Απόλλωνας

Με τους 18 που έκαναν το 0-3 υπέρ του ΠΑΟΚ σε 3-3 συν τους Γκουέλα και Μπάρκογλου, ήτοι 20 ποδοσφαιριστές, θα ταξιδέψει η αποστολή του Απόλλωνα για την Κομοτηνή και τον νυν υπέρ πάντων αγώνα με τον Πανθρακικό την Κυριακή το απόγευμα.
Οι κυανόλευκοι έκαναν ένα χαλάρωμα στην Παιανία την Παρασκευή και κατόπιν ο Λόρι Σάντσες ανακοίνωσε την 20άδα που θα αναχωρήσει το πρωι του Σαββάτου για την Κομοτηνή.

Οπως προαναφέραμε στους 18 που ήταν στην αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ προστέθηκαν ο Μπάρκογλου και ο Γκουέλα.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκόμεζ, Σταματόπουλο, Χατζηζήση, Αργυρόπουλο, Παντελιάδη, Δεληζήση, Παπαζαχαρία, Κανακούδη, Σόντερμπεργκ, Κόρμπο, Τσοκάνη, Μίνγκα, Τσιλιγκίρη, Γκουέλα, Άμπροουζ, Λουσέρο, Πετρόπουλο, Φαρινόλα, Μπάρκογλου και Ντάλμπεργκ.

Εκτός 18άδας έμεινε ο τραυματίας Τζόρβας, ο Διαμάντης, ο οποίος εδώ και τρεις εβδομάδες είναι 100% έτοιμος μετά την εγχείρηση στην οποία είχε υποβληθεί στο ζυγωματικό και συμμετέχει σε φουλ ρυθμούς. Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι μόνιμα αποκλεισμένοι Σόουζα, Έγκον, Κουκ (με κάποιες εξαιρέσεις) και οι… κομμένοι Αλβάρεζ, Γουμάγιας και Καμαρά, οι οποίοι δεν προπονούνται καν με την υπόλοιπη ομάδα.

Σχετικά άρθρα