Παράσχος: Προσοχή στον Μπεργκ

Στις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος, εφιστώντας την προσοχή των παικτών του στον Μάρκους Μπεργκ. Παράλληλα, τόνισε πως ο Ατρόμητος δεν θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού ούτε φιλοσοφία απέναντι στους πράσινους και έδωσε σύνθημα νίκης.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παράσχος στη Nova:

Με τους τιμωρημένους να επιστρέφουν και με τον Ναπολεόνι υγιή πιστεύετε ότι θα δούμε από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τον Ατρόμητο στα στάνταρ που τον είχαμε συνηθίσει;
"Ναι, το πιστεύω γιατί λίγο πολύ στο ματς με τον ΟΦΗ χάσαμε την συνοχή μας σαν ομάδα. Αλλά νομίζω ότι πολύ σύντομα αυτή η ομάδα δε θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα από τη στιγμή που είναι κομπλέ."
Θεωρείτε το ματς με τον Παναθηναϊκό πρόβα τζενεράλε ενόψει play off;
"Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή βρίσκετε σε πολύ καλή κατάσταση κι αυτό είναι φανερό. Οπότε θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-1 που τους είχαμε κερδίσει στο παιχνίδι της Λεωφόρου και να κερδίσει και τις εντυπώσεις. Το κυριότερο όμως θα είναι να αποκτήσει κι ένα ψυχολογικό προβάδισμα ενόψει play off. Κι εμείς έχουμε τον ίδιο στόχο. Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά για την νίκη και θα το ευχαριστηθεί κι ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει."
Στη Λεωφόρο είχατε πετύχει μια δύσκολη νίκη με σπουδαία ανατροπή. Από το ματς του Σαββάτου θα λείπει ο παίκτης που είχε σκοράρει τα δύο γκολ, ο Ματίας Ιγκλέσιας. Πόσο εύκολο είναι να το επαναλάβει αυτό ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό που και με βάση την βαθμολογική συγκομιδή στον δεύτερο γύρο είναι η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα;
"Μπορεί να λείπει ο Ματίας που είχε σκοράρει δύο φορές, αλλά και χωρίς τον Ματία κάναμε μεγάλα σκορ είτε εντός είτε εκτός έδρας και πετύχαμε πολλά γκολ. Πιστεύω ότι άλλοι θα είναι οι σκόρερ από την σιτγμή που λείπει αυτός."
Τί να περιμένουμε από τον Ατρόμητο στο συγκεκριμένο παιχνίδι;
"Δεν θα αλλάξουμε την φιλοσοφία μας. Αυτό που παίζουμε μέχρι σήμερα, αυτόν τον επιθετικό τόνο θα δώσουμε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν πρόκειται να αλλάξουμε τίποτα."
Θα δώσετε βάση σε συγκεκριμένα ατού του Παναθηναϊκού, όπως για παράδειγμα τον Μπεργκ, πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος;
"Όχι, όχι. Όπως αντιμετωπίζουμε όλους τους αντιπάλους. Σίγουρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή, θα επιστήσουμε την προσοχή ειδικότερα στους αμυντικούς μας για τις κινήσεις που κάνει ο Μπεργκ χωρίς την μπάλα. Ορισμένα πράγματα πρέπει να τα προσέξουμε, είτε από τον Μπεργκ είτε από τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσονται μεσοεπιθετικά."
Είναι ευκαιρία να δείτε γεμάτο το Περιστέρι;
"Εμείς θέλουμε γεμάτο το γήπεδο κάθε Κυριακή. Το να περιμένουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για να γεμίσουμε το γήπεδο, μέσα από αυτή την πορεία που κάνει αυτή η ομάδα, νομίζω ότι είναι λίγο άσχημο για τα παιδιά και την ομάδα."

Σχετικά άρθρα