Ο καιρός του Σαββάτου (29/3)

Αυξημένες νεφώσεις στη Μακεδονία, την Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο με βροχές και λίγες τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός με τοπικές μόνο νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 21 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, από το μεσημέρι και μετά. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις από το μεσημέρι και μετά.
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Σχετικά άρθρα