Μπουγαΐδης: Θα δώσουμε τα πάντα σαν μια οικογένεια μέχρι το τελευταίο λεπτό

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, μιλά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως ο Αρης θα τα δώσει όλα, μολονότι έχει υποβιβαστεί, καθώς αποτελεί καθήκον για όσους φοράνε την κίτρινη φανέλα.Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova ο αμυντικός του Αρη:
-Μαυρουδή, παρά τον υποβιβασμό, πρέπει να συνεχίσετε, πρέπει να πάτε στο «Καραϊσκάκη»…
« Φυσικά και πρέπει να συνεχίσουμε. Εχουμε πει ότι θα δώσουμε τα πάντα, μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, ακόμα κι αν βαθμολογικά, πλέον, έχουμε πέσει. Είναι καθήκον μας να δώσουμε τα πάντα μέχρι το τελευταίο λεπτό».
-Τώρα ο στόχος δεν υφίσταται. Πάτε να προσπαθήσετε προσωπικά για τον καθέναν σας;
« Το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικό άθλημα, επομένως πάντα κοιτάμε τον ομαδικό στόχο. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Είμαστε οικογένεια, το βλέπουμε στ΄ αποδυτήρια και απλά θα προσφέρουμε, ακόμα και στο τέλος, στους ανθρώπους που μας πιστεύουνε, μία καλή εικόνα».
-Θέλετε να αποδείξετε, έστω και στο τέλος, πως ο Αρης δεν άξιζε να πέσει;
« Δεν μ΄ αρέσει η λέξη, αποδεικνύω. Παίζω και παίζουμε γι αυτούς που μας πιστεύουνε και γι αυτούς που πιστεύουν στις δυνατότητές μας».
-Απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας. Τι περιμένεις;
« Στο ποδόσφαιρο δεν νικά πάντα ο καλύτερος. Όλα δείχνουν ότι είναι μια καλύτερη ομάδα από εμάς, αλλά δεν νομίζω πως σε όλα τα παιχνίδια επικρατεί ο καλύτερος. Θα το κυνηγήσουμε, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα δώσουμε ότι έχουμε και μακάρι να πάνε όλα καλά».

Σχετικά άρθρα