Με νέο… λουκ στο Περιστέρι

Τα συνεχόμενα παιχνίδια αναγκάζουν τον Γιάννη Αναστασίου να προχωρήσει σε αλλαγές στον αγώνα του Περιστερίου με τον Ατρόμητο, ούτως ώστε να έχει "φρέσκα" πόδια στην 11άδα. Πέντε νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα του Τριφυλλιού, με στόχο να φτάσει η ομάδα στο "6 στα 6".Ο Αναστασίου σκέφτεται να αφήσει εκτός του αγώνα με τον Ατρόμητο τον κορυφαίο παίκτη του ματς της Τετάρτης κόντρα στην Καλλονή, το Νίκο Καρέλη και να παρατάξει την ομάδα του με πιο φρέσκα πόδια.

Νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα θα είναι οι Μπεργκ, Ζέκα, Αμπέντ, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, οι οποίοι πήραν τις ανάσες τους απέναντι στην ομάδα της Λέσβου στον αγώνα της Λεωφόρου.

Οι υπόλοιποι έξι είναι αυτοί που ξεκίνησαν με την Καλλονή. Πρόκειται για τους Καπίνο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Μέντες, Πράνιτς, Ατζαγκούν. Αν δει κάποιος προσεκτικά τα πρόσωπα θα αντιληφθεί πως πρόκειται για την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε ο Αναστασίου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού επιδιώκει με αυτό τον τρόπο να πάρει το ίδιο αποτέλεσμα όπως στο Φάληρο. Νίκη επί ενός δύσκολου αντιπάλου που θα φέρει τον Παναθηναϊκό σε πλεονεκτική θέση ενόψει πλέι οφ.

Σχετικά άρθρα