Ταυλαρίδης: Ο Αναστασίου έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά

Ο Στάθης Ταυλαρίδης αναφέρθηκε στον αγώνα του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό, εκθείασε το έργο του Αναστασίου στους πράσινους και ευχήθηκε η ομάδα του Περιστερίου να πανηγυρίσει στο τέλος τη νίκη.Aναλυτικα οι δηλώσεις του Ταυλαρίδη στη Nova:

Στάθη πως περιμένεις το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό;
"Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο κύριος Αναστασίου έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Στο κέντρο και στην επίθεση υπάρχουν παίκτες πολύ επικίνδυνοι. Θα γίνει ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, κι εμείς είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα κι ελεπίζω να είμαστε εμείς που θα κερδίσουμε τους τρεις πόντους."
Έχεις διαβάσει το παιχνίδι του Μπεργκ;
"Είναι ένας πολύ αξιόλογος παίκτης, ήρθε στην Ελλάδα, τον πίστεψε πολύ ο κύριος Αναστασίου που τον ήξερε κιόλας. Έχει βρει τον εαυτό του, είναι πολύ καλός παίκτης, έχει γυρίσει και στην Εθνική Σουηδίας και σίγουρα θα έιναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος το Σάββατο."
Είναι αυτό το ματς πρόβα τζενεράλε ενόψει των play off;
"Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, εμείς τα βλέπουμε ένα ένα. Έχουν μείνει ακόμη εννιά ματς και τα κοιτάμε ένα ένα. Τα παιχνίδια των play off, είναι πολύ διαφορετικά, είναι σε έναν μήνα, θα υπάρχει περίοδος μες το Πάσχα με μερικές μέρες άδειας για να ξεκουραστούμε. Θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα."

Σχετικά άρθρα