Στοχ: Το καλοκαίρι θα δούμε

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ, την αναπάντεχη ισοπαλία με τον Απόλλωνα, αλλά και για το μέλλον του μίλησε ο Μιροσλαβ Στοχ κατά την βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 30ης αγωνιστικής
«Το γκολ με κάνει χαρούμενο γιατί είναι σημαντικό. Αν δεν έμπαινε δεν θα μπορούσε να έρθει το δεύτερο και άρα η νίκη. Από εκεί και πέρα εύχομαι στη συνέχεια να πετύχω κι άλλα σημαντικά γκολ και η ομάδα συνεχώς να κερδίζει», είπε αρχικά.

Για το εάν ο θυμός που δημιούργησε ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ισοπαλία με τον Απόλλωνα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για το ματς με την Καλλονή: «Φυσικά είμαστε και απογοητευμένοι και θυμωμένοι με τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ίσως παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο της σεζόν. Σαφώς και σε ένα παιχνίδι μπορείς να χάσεις βαθμούς, αλλά όχι σε ένα που έχεις προηγηθεί με 3-0. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Για το τι έχει αλλάξει στα τελευταία παιχνίδια και έχει τόσο καλή απόδοση: «Δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι, εγώ προσπαθώ να κάνω συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο γήπεδο, να κάνω αυτά που είδατε στα τρία τελευταία ματς και να βοηθάω την ομάδα μου».
 
Για όσα γράφονται στον τουρκικό Τύπο και αν ο ίδιος έχει γνώση για πρόταση του ΠΑΟΚ στην Φενέρ ύψους 1.5 εκ. ευρώ: «Έχω πει πολλές φορές ότι είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ, είμαι εδώ. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει».

Για το εάν πιο δύσκολος αντίπαλος την Κυριακή είναι η Καλλονή ή η σκέψη των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό: «Εμείς θέλουμε να βγούμε αύριο στο γήπεδο και να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Εξαρτάται από εμάς, αν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα».

Σχετικά άρθρα