Πέτγουεϊ: Από τις ευχάριστες εκπλήξεις τα Τρίκαλα

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αναφέρθηκε στο εκτός εδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τα Τρίκαλα για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.Ο Αμερικανος φόργουορντ τόνισε ότι τα Τρίκαλα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και ειδικά εντός έδρας αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη.

"Όλα αυτά τα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι περίεργα γιατί από τη μια δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο κι απο την άλλη θα πρέπει να βγούμε κερδισμένοι από αυτά", ανέφερε αρχικά ο Μπρεντ Πέτγουεϊ και πρόσθεσε:

"Απο τη μια είναι σημαντικό γιατί βρίσκουν χρόνο οι τραυματίες μας να καλυτερεύσουν χωρίς να υπάρχει άγχος κι απο την άλλη βρίσκουν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά και είναι έτοιμοι όταν τους χρειαστεί η ομάδα.

Τα Τρίκαλα είναι απο τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος και ειδικά στην έδρα τους αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη. Για αυτούς το παιχνίδι θα είναι μια γιορτή. Είναι πολύ ωραίο ότι σε κάθε αγώνα που παίζουμε μακριά απο τον Πειραιά γεμίζουν τα γήπεδα και όλοι χαίρονται το παιχνίδι".

Σχετικά άρθρα