Αναστασίου: Φοβήθηκαν να ρισκάρουν οι δύο ομάδες

Δίκαιο μετά από ένα κακό παιχνίδι έκρινε το τελικό αποτέλεσμα (0-0) στο Περιστέρι ο Γιάννης Αναστασίου, που τόνισε πως οι δύο ομάδες φοβήθηκαν να ρισκάρουν
Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως έγινε ένα δίκαιο, αλλά κακό, παιχνίδι στο Περιστέρι και ότι οι δύο ομάδες πρόσεξαν τα μετόπισθεν.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το ματς: «Έγινε ένα μέτριο ως κακό ποιοτικά παιχνίδι. Κάπου και οι δύο ομάδες φοβήθηκαν να ρισκάρουν πιο πολύ. Σε γενικές γραμμές είναι ένα ματς που δεν αξίζει να το θυμόμαστε. Είχαμε τη δυνατότητα να προηγηθούμε με τον Καρέλη. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε κινδυνεύσει. Κάναμε πολλά λάθη, όπως και ο Ατρόμητος.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε και εμείς κάποια λάθη και ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε και έληξε το ματς στο μηδέν. Ήταν ιδανικές οι συνθήκες για καλό ποδοσφαιρο. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και στους φιλάθλους, που τους βλέπεις και χαίρεσαι να παίζεις ποδόσφαιρο.

Ξέραμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια σφιχτή ομάδα, που έχει έμπειρους παίκτες. Στην πρώτη ευκαιρία θέλαμε να πετύχουμε γκολ για να τους ανοίξουμε. Είχαμε δύο-τρεις φάσεις και ειδικά όπως πήγαινε προς το τέλος δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο.

Είμαι ευχαριστημένος από την αμυντική λειτουργία, που κρατήσαμε το μηδέν. Είμαστε νέα ομάδα και το μηδέν στην άμυνα σου δίνει αυτοπεπιθηση. Θα πρέπει να διορθωθούμε και τα παιδιά που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση θα δούλέψουμε. Σαν ομάδα μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα».

Για τον Πέτριτς: «Ο Πέτριτς δεν είναι 100% έτοιμος. Την Τριτη έχουμε ένα φιλικό και μπορεί να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής. Έκανε προπονηση κανονικά σήμερα, δεν τρέχει κάτι και περιμένουμε από εβδομάδα να δούμε την κατάστασή του.

Η ομάδα είναι έτοιμη από πλευράς φυσικής κατάστασης, το ρόστερ μεγαλώνει, καθώς τα παιδιά αποκτούν εμπειρίες. Θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για το πρωτάθλημα και τη ρεβάνς με τον ΟΦΗ. Προτεραιότητα έχει το ματς με τον Λεβαδειακό. Θέλαμε να μπουν καθαροί οι παίκτες μας στα πλέι οφ από κάρτες».

Σχετικά άρθρα