Τσενάμο: Καλά διαβασμένες και οι δύο ομάδες

Ατρόμητος και Παναθηναϊκός κόλλησαν στη λευκή ισοπαλία και ο Λουίτζι Τσενάμο απέδωσε το ισόπαλο αποτέλεσμα στο γεγονός ότι οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλά διαβασμένες
Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο ήταν καλά διαβασμένοι στο τακτικό κομμάτι και οι δύο προπονητές. Οι δύο ομάδες έχουν έμπειρους και πολύ καλά γυμνασμένους παίκτες, γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν έγιναν και πολλές καλές φάσεις. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Σε γενική εικόνα νομίζω ότι ο βαθμός είναι δίκαιος».

Για τον Παναθηναϊκό: «Όταν υπάρχει προπονητής που δουλεύει στο τακτικό κομμάτι, τα παιδιά προσπαθούν να αφομοιώσουν αυτά που λέει ο προπονητής και έχουν μπροστά το μέλλον τους. Πιστεύω ότι θα κάνουν βήματα προόδου στο μέλλον».

Για το τι μπορεί να δυσκολέψει τον Ατρόμητο στα μεταξύ τους παιχνίδια στα πλέι οφ: «Τα παιδιά έχουν πάθος, βάζουν την μπάλα κάτω και πιστεύω ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια στα πλέι οφ. Όλα θα κριθούν σ’ αυτούς τους αγώνες, εμείς πρέπει να πάρουμε ό,τι μπορέσουμε για τα πλέι οφ, όπου οι ομάδες θα παίξουν βάσει δυνάμεων, τραυματισμών και φορμαρίσματος».

Για τον Καπίνο: «Όταν ακούς αυτά τα σχόλια και το ενδιαφέρον μεγάλων κλαμπ, τότε τα λόγια είναι περιττά. Έχει όλα τα χρόνια μπροστά του και μπορεί να βρει στο πρόσωπό του τον τερματοφύλακα του μέλλοντος και η Εθνική. Μπορεί να κάνει καριέρα και στον Παναθηναϊκό και γιατί όχι και στο εξωτερικό. Χρειάζεται πείσμα, δουλειά και έχει όλο τον χρόνο μπροστά του».

Για τη συνέχεια: «Τα πράγματα είναι δύσκολα, δεν είναι εύκολα. Το επόμενο παιχνίδι είναι με τον ΠΑΟΚ, σε μια δύσκολη έδρα με έναν δύσκολο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε οποιοδήποτε βαθμολογικό όφελος για να μην ξεφύγει ο ΠΑΟΚ και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό στα πλέι οφ και γιατί όχι να προκριθούμε στα προκριματικά».

Σχετικά άρθρα