Γεωργιάδης: Θα βάλει πολλά γκολ για τον ΠΑΟΚ ο Κουλούρης

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ευθύμη Κουλούρη, που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ κόντρα στην Καλλονή, μίλησε ο Γιώργος Γεωργιάδης, που αναφέρθηκε τόσο στο εκτεταμένο ροτέισον, που έκανε, όσο και για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου αρχικά μίλησε για ην εικόνα που σχημάτισε για την ομάδα του στο παιχνίδι.

 «Δεν ήταν και το καλύτερο παιχνίδι μας από πλευράς θεάματος και επιθετικότητας, αλλά ήταν μία σημαντική νίκη. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά μετράει η ουσία. Το πρόβλημα ήταν ότι η Καλλονή με μία ουσιαστική επίθεση, σκόραρε. Είναι δύσκολο για τους παίκτες μας με τόσες αλλαγές να βρεθούν εύκολα στο γήπεδο και να παίξουν σωστά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Κουλούρη και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει πολλά γκολ για την ομάδα μας στα επόμενα χρόνια».

Αν μετάνιωσε για τις επιλογές του: «Όχι, όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα δεν θα μετάνιωνα. Έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά έπρεπε να κάνουμε και ένα προγραμματισμό για τα επόμενα παιχνίδια».

Για τις δυσκολίες στα τελευταία ματς: «Εμείς ως ΠΑΟΚ και ως μεγάλη ομάδα πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε. Είναι καλύτερα όταν κερδίζεις άνετα. Το θέλαμε σήμερα αλλά δεν τα καταφέραμε, είναι μία πραγματικότητα τα εκτός έδρας παιχνίδια, εύχομαι μέχρι το τέλος της σεζόν να τα αντιμετωπίσουμε με τον σωστό τρόπο».

Για την απόδοση του Σαλπιγγίδη: «Δεν θέλω να σχολιάσω ατομική απόδοση των παικτών. Ο Σαλπιγγίδης σήμερα είχε ένα δοκάρι και έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκολ. Από όλους τους παίκτες περιμένουμε περισσότερα πράγματα, εύχομαι και αυτός να ανεβάσει την απόδοσή του».

Για την κατάσταση της ομάδας πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι είμαστε καλά, σε καλή κατάσταση. Ακόμη και από τη Ριζούπολη, είπα στους παίκτες ότι πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά».

Για την προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού: «Έχουμε μία δύο μέρες, κάτι έχω σκεφτεί. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε μέσα από τα δύο παιχνίδια».

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ: «Είναι πρόβλημα. Στη Ριζούπολη δεχθήκαμε τρία γκολ από στημένα, το ίδιο έγινε με τον Ολυμπιακό και με τον Άρη. Ίσως χρειάζεται και λίγο παραπάνω τύχη. Πάντως, δεν δεχόμαστε πολλές ευκαιρίες».

Σχετικά άρθρα