Πράνιτς: Είμαστε ικανοί να τους κερδίσουμε όλους

Ο Παναθηναϊκός είναι ικανός να τους κερδίσει όλους στα πλέι οφ, όπως απέδειξε κατά την κανονική περίοδο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντάνιελ Πράνιτς, που έθεσε ως στόχο την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πράνιτς:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες τόσο από εμάς, όσο και από τον Ατρόμητο. Έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, θα μπορούσαμε και οι δύο να πάρουμε στο τέλος τη νίκη. Αρχικά όμως σταθήκαμε άτυχοι εμείς με το δοκάρι του Καρέλη. Στη συνέχεια κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται, τους αφήσαμε να έρθουν προς την περιοχή μας και ήταν η σειρά μας να έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Θα έλεγα πως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία”.

Για τη μάχη των πλέι οφ: “Αρχικά πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν για το πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό και την Ξάνθη για να πάμε στα πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή. Να μην αφήσουμε κάποιον να ξεφύγει. Εκεί έχουμε ήδη δείξει πως είμαστε ικανοί να τους κερδίσουμε όλους. Στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος παίζουμε πραγματικά καλά στα περισσότερα ματς και έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε στα προκριματικά του Champions League του χρόνου”.

Για το αν η πορεία πρωταθλητισμού που κάνει ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο γύρο δείχνει το… δρόμο που θα ακολουθήσει η ομάδα τη νέα σεζόν: “Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Δεν έχει καν τελειώσει η φετινή σεζόν. Έχουμε δύο ματς για το πρωτάθλημα, τα πλέι οφ και φυσικά το Κύπελλο, όπου θέλουμε να πάμε στον τελικό. Το μόνο που πρέπει να κοιτάμε όλοι αυτή τη στιγμή είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό”.

Σχετικά άρθρα