ΠΑΟ – Μπεργκ: Show me the money

Αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης του Μάρκους Μπεργκ εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για την απόκτησή του. Ήδη, η Βέρντερ Βρέμης φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, η οποία όμως δεν έχει έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες του τριφυλλιού για το συγκεκριμένο θέμα.

Η μόνη περίπτωση για την παραχώρηση του Μπεργκ, είναι να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάποια εξαιρετική οικονομικά πρόταση, η οποία θα αναγκάσει τους πράσινους να προχωρήσουν στην παραχώρησή του. Μέχρι τότε, ο 28χρονος επιθετικός θα παραμείνει στο τριφύλλι.

Από εκεί και πέρα, τα βλέμματα ξένων ομάδων έχει τραβήξει και ο Νίκος Καρέλης. Ο Έλληνας επιθετικός πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις την εφετινή σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και δημοσιεύματα θέλουν τις Στόουκ, Σαμπντόρια και Τορίνο να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Οι «πράσινοι» πάντως έχουν στρέψει την προσοχή τους στο θέμα της αδειοδότησης, με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει ρίξει όλο το βάρος των προσπαθειών της διοίκησης στο συγκεκριμένο θέμα.

Το τριφύλλι θέλει να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα και να μπορέσει να δώσει κανονικά το "παρών" στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σχετικά άρθρα