Μπουγιουρντί!

31 Μαρτίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

Δύο ντομάτες
Ένα κρεμμύδι
Μία κόκκινη πιπεριά
120 γραμμάρια φέτα
Ρίγανη
Ελαιόλαδο

 

 

 

Εκτέλεση

Κόβουμε σε κομματάκια τις ντομάτες, την πιπεριά και το κρεμμύδι, τα ανακατεύουμε καλά μαζί με τη φέτα και τη ρίγανη και τα τοποθετούμε σε ταψί με λίγο ελαιόλαδο.

 

Ψήνουμε με σκεπασμένο το ταψί, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι τα λαχανικά να γίνουν ωραία και μαλακά, για περίπου 20 λεπτά.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ