“Οι ακαδημίες ανήκουν ολοκληρωτικά στην ΠΑΕ Αρης”

Απόπειρα προσεταιρισμού των ακαδημιών καταγγέλλει η ΠΑΕ Άρης, η οποία τονίζει πως χωρίς την άδειά της κανένας αθλητής δεν μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος από αυτές. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Δεν μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση η προσπάθεια κάποιων επιτήδειων να προσεταιριστούν τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες, οι οποίες σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας αλλά και της ΕΠΟ ανήκουν ολοκληρωτικά στη δικαιοδοσία της ΠΑΕ Άρης.

Άλλωστε κανείς ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε αυτές, ακόμη και με δελτίο του Α.Σ. Άρης (για τυπικούς λόγους) δεν μπορεί να μεταγραφεί ή να αποδεσμευθεί ως ελεύθερος, χωρίς την άδεια της ΠΑΕ, για ευνόητους λόγους.

Φαίνεται κάποιοι πονηροί άνεργοι παράγοντες που αμείβονταν με ποσοστά από τις χορηγίες των ακαδημιών και δεν απέδωσαν λογαριασμό και το ταμείο αυτών όταν τους ζητήθηκε, εποφθαλμιούν τα προσδοκώμενα έσοδα από τα ημερολόγια, γιατί πιθανώς έχουν ανάγκες να ικανοποιήσουν.

Τέλος, πληροφορούμε τους γονείς αλλά και τους αθλητές να μην παρασύρονται από τέτοιου είδους φαιδρές ανακοινώσεις, να μην ανησυχούν αλλά και να ζητήσουν τις αποδείξεις για τα χρήματα που κατέβαλαν τα τελευταία πέντε χρόνια στις ακαδημίες».

Σχετικά άρθρα