Βενιζέλος σε Τσίπρα: Μην μου σηκώνεις το δάχτυλο εμένα..

1 Απριλίου 2014

Το υψωμένο δάχτυλο του Αλέξη Τσίπρα, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ αποχωρούσε από τη συνεδρίαση για την πρόταση μομφής στο πρόσωπο του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, προκάλεσε την αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου, με τους δύο τους να συνομιλούν σε έντονο ύφος.

Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέβηκε στο βήμα. Ο Γιάννης Δραγασάκης ζήτησε το λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού στον κ. Μεϊμαράκη, που μόλις είχε ολοκληρώσει την ομιλία του, όμως, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης είχε δώσει ήδη το λόγο στον κ. Βενιζέλο. 

Παρά την επιμονή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τραγάκης του εξήγησε πως μπορεί να τοποθετηθεί έπειτα από την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τους βουλευτές της να σηκώνονται για να αποχωρήσουν. 

Περνώντας μπροστά από το βήμα, ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε το λόγο στον κ. Βενιζέλο υψώνοντας το δάχτυλό του, κάτι που -όπως φάνηκε- ενόχλησε βαθύτατα τον δεύτερο. «Παρακολουθούμε δυστυχώς αυτή την κατρακύλα» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σχολιάζοντας την αποχώρηση των βουλευτών από την αίθουσα, αλλά μόλις παρατήρησε τη στάση σώματος του κ. Τσίπρα του φώναξε «Μη μου σηκώνεις το δάχτυλο εμένα, έλα στο καλό».Φωτογραφίες: Eurokinissi

 Πηγή: www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ