Βρες τη κατάλληλη απόχρωση για σένα!

1 Απριλίου 2014

Ροζ κραγιόν. Ένα από τα πιο κλασσικά χρώματα και ένα από τα πιο δύσκολα στην εύρεση της κατάλληλης απόχρωσης. Μια λάθος κίνηση και θα φαίνεσαι σαν κοριτσάκι. Βρήκαμε όλα τα tips που χρειάζεσαι για να διαλέξεις την κατάλληλη απόχρωση για την επιδερμίδα σου. 

 

Αν έχεις ανοιχτό δέρμα:

Αν έχεις πει ποτέ ότι είσαι πολύ λευκή και ανοιχτόχρωμη τότε ανοίκεις σίγουρα σε αυτή την κατηγορία. Πρέπει λοιπόν να ψάξεις ποιο ανοιχτά ροζ, απαλά χρώματα και λίγο διαφανή. Καλύτερα πιο ροδακινί αποχρώσεις καθώς θα ισορροπήσουν τις κοκκινίλες στο δέρμα σου. Τριανταφυλλί αποχρώσεις με ροζ ή βιολετί τόνους είναι επίσης ιδανικά.  

Σταρένιο δέρμα:

Είσαι πολύ τυχερή αν έχεις σταρένιο δέρμα. Μπορείς να φορέσεις όποια απόχρωση θέλεις! Καλύτερα απλά να αποφεύγεις αποχρώσεις με μπλε τόνους μέσα. Επέλεξε ένα κραγιόν με πιο καρπουζί απόχρωση ή ένα ουδέτερο ροζ για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Ποτέ δεν θα κάνεις λάθος αν επιλέξεις βαθυά ροζ με καραμελί και καφέ τόνους.

 

Σκούρο δέρμα:

Τα έντονα ροζ κολακεύουν τέλεια αυτή την απόχρωση δέρματος! Αν σου αρέσουν τα έντονα διάλεξε μια απόχρωση κοντά στο magenta με κατεύθυνση το φούξια! Για ένα πιο ήσυχο look δοκίμασε ένα πιο ανοιχτό ροζ με μωβ τόνους. Αρκεί να μείνεις μακρυά από πολύ ανοιχτούς τόνους καθώς το δέρμα σας θα φαίνεται ξεπλυμένο.

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...