“Φέρτε μας το Κύπελλο…”

Τριακόσιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν έξω από την Τούμπα και αποθέωσαν τους παίκτες του Δικεφάλου, πριν αναχωρήσουν για την Αθήνα για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. "Φέρτε μας το Κύπελλο", ζητούσαν από τους παίκτες. Οι "εκλεκτοί" του Γεωργιάδη για το Καραϊσκάκη και το πλάνο νίκης.AΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το μεσημέρι την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να κόβει από την αποστολή τους τραυματίας Γκσπούρνινγκ, Λάζαρ και ο Χούσεν, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση α’ βαθμού στη γάμπα και θα απουσιάσει για περίπου δυο εβδομάδες. Επίσης εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Κατσικάς, Γεωργιάδης, Μαντούρο, Μάρτενς, Πόζογλου και Ολίσε.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Ο τεχνικός του Δικεφάλου πήρε μαζί του 19 παίκτες, ενώ έχει κατασταλάξει και στην ενδεκάδα. Αυτή, εκτός απροόπτου, θ’ αποτελείται από το Γλύκο στο τέρμα και τους Σκόνδρα, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλα στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή σε σχηματισμό 4-3-3 θα είναι ο Κάτσε (καθαρόαιμος κόφτης) με τους Νάτχο, Κατσουράνη μπροστά του και στην επίθεση ο Λούκας αριστερά, ο Στοχ δεξιά και ο Αθανασιάδης στην κορυφή. Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Γιακουμής, Λίνο, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Νίνης, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης.

ΝΤΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
Μετά το τέλος της προπόνησης περίπου 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια για να εμψυχώσουν την αποστολή. "Παίξτε και για εμάς", φώναξαν στους ποδοσφαιριστές όταν επιβιβάζονταν στο λεωφορείο. Πολλά τα συνθήματα όπως και οι πυρσοί από τους φίλους της ομάδας. "Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε. Βγάλτε ψυχή. Εμείς αυτό θέλουμε από εσάς. Μπορείτε… Φέρτε μας το Κύπελλο", έλεγαν στους ποδοσφαιριστές.

"ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ"
Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μίλησαν στους παίκτες θέλοντας να τους συμβουλέψουν ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στα αποδυτήρια βρέθηκαν οι Ζήσης Βρύζας και Γιέρμαν Τσιστιακόφ ενώ στην προπόνηση το παρών έδωσε και ο σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε θέματα διαιτησίας, Μάλαμας Τεβεκέλης.

Η συζήτηση που έγινε αφορά τον συνδυασμό του ιδιαίτερου πάθος που πρέπει να δείξει όλη η ομάδα για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα με την προσοχή σε ότι αφορά την αντιμετώπιση από και προς την διαιτησία. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να δώσουν στους παίκτες να καταλάβουν πως η ψυχραιμία είναι το κλειδί ώστε η ομάδα να μην παρασυρθεί από τυχόν περίεργες αποφάσεις των διαιτητών αλλά και το καθαρό μυαλό το οποίο πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές από το ξεκίνημα του αγώνα μένοντας συγκεντρωμένοι σε ότι πρέπει να κάνουν μέσα στις γραμμές του γηπέδου.

"LET’S MAKE THE JOB"
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να σχολιάσουν μέσα από την σελίδα της ΠΑΕ στο twitter την αυριανή αναμέτρηση. Ο Βιτόρ έγραψε "let’s make the job" ενώ ο Στοχ σημείωσε: "Νοw is the time". O Aθανασιάδης τόνισε "Είμαστε σε καλή κατάσταση, το πιστεύουμε πολύ, το θέλουμε πολύ".

Σχόλιο και από τον Λούκας "Πρέπει να είναι οδηγός μας το  ματς της Τούμπας να πάρουμε αυτοπεποίθηση" και ο Νάτχο συμπλήρωσε: "Πιστεύουμε πολύ στους εαυτούς μας, ας το βγάλουμε στο γήπεδο τώρα που είναι η ιδανική στιγμή". Σχόλιο  και  από τον Παναγιώτη Γλύκο: "Όνειρο μετά από τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ ένας τίτλος στο τέλος της σεζόν" ενώ ο Μαντούρο που έμεινε εκτός αποστολής έγραψε: "Μπορεί αυτή η ομάδανα γραφτεί στην ιστορία με έναν τίτλο".

Σχετικά άρθρα