ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Δεν πουλάμε τον Μπεργκ

Οριστικό τέλος στη σεναριολογία πώλησης του Μάρκους Μπεργκ έβαλαν την Τρίτη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.Mε αφορμή τα σενάρια για τον Σουηδό, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού "δεν είμαστε απελπισμένοι, ούτε ψάχνουμε πάση θυσία να πουλήσουμε για να βρούμε πόρους καθώς έχουμε μπει πλέον ξεκάθαρα σε υγιή δρόμο".

Οι πράσινοι δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία συζήτησης για το ενδεχόμενο πώλησης και είναι χαρακτηριστικό ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, αν και έχει δεχθεί κρούσεις από εκπροσώπους αρκετών ομάδων, δεν προχώρησε καν την κουβέντα και έβαλε… φρένο στους ενδιαφερόμενους.

Ακόμα ένας ανασταλτικός παράγοντας για την πώληση του Μπεργκ με ποσό… κοψοχρονιάς, είναι το ποσοστό που διατηρεί επί της μεταπώλησης του ο ίδιος και το Αμβούργο. Συνολικά, ο Παναθηναϊκός κατέχει το 55% και το υπόλοιπο μοιράζεται σε Αμβούργο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, οπότε μία πρόταση πρέπει να είναι ιδιαίτερα μεγάλη ώστε να αφήσει ένα αποδεκτό κέρδος.

Εξάλλου, ούτε από την πλευρά του Σουηδού επιθετικού έχει φανεί η παραμικρή διάθεση να φύγει από την ομάδα, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του περνούν υπέροχα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Σχετικά άρθρα