Αλαφούζος: Ανακαίνιση στη Λεωφόρο και μεγαλύτερο Κορωπί

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό και τον στόχο της διοίκησης για ανακαίνιση της Λεωφόρου και βελτίωσης των προπονητικών εγκαταστάσεων στο Κορωπί.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στο ντοκιμαντέρ για τον Παναθηναϊκό "Μια πόλη. Μια ομάδα. Η ομάδα μου" της Nova:

Για την νέα προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό: "Η νέα ομάδα που πάμε να φτιάξουμε, στηρίζεται σε δύο πυλώνες. Ο ένας είναι το καινούργιο ιδιοκτησιακό καθεστώς, όπου ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά είναι μια εταιρεία λαϊκής βάσης και το κάθε μέλος αυτής της εταιρείας – ασχέτως οικονομικής συνεισφοράς- έχει μια ψήφο και εκλέγει κάθε τρία χρόνια διοίκηση. Και ο άλλος είναι οι νέοι παίκτες μας, η Ακαδημία μας, πάνω στην οποία στηριζόμαστε για το ποδοσφαιρικό κομμάτι".
Για τους μελλοντικούς στόχους των Πράσινων για το γήπεδο και το κομμάτι των Ακαδημιών: "Θέλουμε τα επόμενα ένα-δύο χρόνια να ανακαινίσουμε και να μεγαλώσουμε τη Λεωφόρο, κάτι το οποίο είναι σε φάση υλοποίησης και θέλουμε να αναπτύξουμε τις Ακαδημίες μας στο Κορωπί και τα γήπεδα να είναι τριπλάσια απ’ ότι ήταν στην Παιανία, ώστε να μπορούμε να έχουμε ακόμα περισσότερα παιδιά, τα οποία θα είναι οι αυριανοί ποδοσφαιριστές μας, τα αυριανά μας ταλέντα".

Σχετικά άρθρα