Ο καιρός την Τετάρτη (2/4)

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως ορεινά της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Αττική
Γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 3 με 4 και στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος και μονό τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι θα μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κρήτη, Κυκλάδες
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα νοτιά βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχετικά άρθρα