Τσακίρης: Πλεόνασμα άφησα, όχι χρέη

Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης επιβεβαίωσε ότι πράγματι βγήκε το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου του Πανιωνίου, τονίζοντας πως υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν πως δεν άφησε χρέη.
Πλησιάζει η ετυμηγορία σε ό,τι αφορά το ακριβές νούμερο του ανοίγματος που υπάρχει στην ΠΑΕ Πανιώνιος. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η "SportDay", βγήκε το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου και δεν αποκλείεται να γνωστοποιηθεί ακόμη και την Τετάρτη (2/4) μετά το νέο ραντεβού που θα έχουν οι άνθρωποι πρωτοβουλίας στον Πανιώνιο με τους νομικούς.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης τοποθετήθηκε επί του θέματος μιλώντας στην "SportDay" και τονίζοντας τα εξής: "Ο διαχειριστικός έλεγχος έγινε κατόπιν αιτήματος των "Πανθήρων". Σήμερα (σ.σ.: χθες), όντως βγήκε το πόρισμα.

Το οποίο και απέστειλα στους οργανωμένους οπαδούς. Δεν θα δημοσιεύσω κάτι για τη σημερινή κατάσταση του συλλόγου, διατηρώ μόνο το δικαίωμα να δημοσιεύσω αποσπάσματα του πορίσματος που αποδεικνύουν ότι δεν άφησα χρέη. Ισα ίσα άφησα πλεόνασμα, αν λάβουμε υπ’ όψιν και τις πολλαπλές πωλήσεις παικτών μου".

Σχετικά άρθρα