Σαλάτα με καπνιστό σολομό και ντρέσινγκ με τζίντζερ και ελαιόλαδο

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="text-decoration: underline; font-size: medium;">Για τη σαλάτα</span><br /><span style="font-size: medium;">225 γραμμάρια καπνιστό σολομό, κομμένο σε φέτες</span><br /><span style="font-size: medium;">6 αγγουράκια κομμένα σε κύβους</span><br /><span style="font-size: medium;">1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο</span><br /><br /><span style="text-decoration: underline; font-size: medium;">Για το ντρέσινγκ</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα</span><br /><span style="font-size: medium;">½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 σκελίδα σκόρδο</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<div> </div>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="text-decoration: underline; font-size: medium;">Για τη σαλάτα</span><br /><span style="font-size: medium;">Κόψτε καπνιστό σολομό σε φέτες κομμάτια δάγκωμα-μεγέθους.</span><br /><span style="font-size: medium;">Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τα αγγούρια και φρέσκο κρεμμυδάκι. Προσθέστε το καπνιστό σολομό και ανακατέψτε.</span><br /><span style="font-size: medium;">Σερβίρετε με ραντίζοντας με το ντρέσινγκ.</span><br /><br /><span style="text-decoration: underline; font-size: medium;">Για το ντρέσινγκ</span><br /><span style="font-size: medium;">Χτυπάμε  στο μπλέντερ 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα, 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού, 1 σκελίδα σκόρδο. Ενώ χτυπάμε τα υλικά ρίχνουμε σταδιακά ½ φλιτζάνι τσαγιού από το λάδι. Σταματάμε μόλις δημιουργηθεί ένα απαλό μείγμα.</span></p>

Σχετικά άρθρα