Πέστο κόκκινης πιπεριάς

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 1 μεγάλο βάζο </em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">340 γραμμάρια <span id="result_box" lang="el"><span class="hps">ψητές κόκκινες πιπεριά</span> σε βάζο στραγγισμένες<br /><span class="hps">1</span> <span class="hps">κουταλάκι του γλυκού πολτοποιημένο</span><span class="hps"> σκόρδο</span><br /><span class="hps">60 γραμμάρια </span><span class="hps">ψημένα και αλατισμένα</span> αμύγδαλα<br /><span class="hps">1</span> <span class="hps">κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο</span> βασιλικό<br /><span class="hps">1/2</span> <span class="hps">κουταλάκι του γλυκού</span> <span class="hps">φρέσκο χυμό</span> <span class="hps">λεμονιού</span><br /><span class="hps">150 γραμμάρια φέτα τριμμένη</span><br /><span class="hps">2</span> <span class="hps">κουταλιές της σούπας</span> <span class="hps">έξτρα</span> <span class="hps">παρθένο ελαιόλαδο</span><br /><span class="hps">αλάτι</span> <span class="hps">και πιπέρι</span></span></span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Στο μούλτι ρίχνετε τις ψιλοκομμένες κόκκινες πιπεριές μαζί με το ψημένο σκόρδο, τα καβουρδισμένα αμύγδαλα, τον βασιλικό, το χυμό λεμονιού, την φέτα τριμμένη και χτυπάτε δυνατά για 1 λεπτό. Προσθέστε λάδι στο μείγμα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι και ρίχνετε το μείγμα σε ένα βάζο. Αποθηκεύουμε στο ψυγείο.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα