Αλβέρτης: Δεν κάνω όνειρα, σκέφτομαι το επόμενο ματς

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε για τις πρώτες του ημέρες στον πάγκο του "τριφυλλιού", αλλά και για όσα θέλει να πετύχει μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στο περιοδικό "All Star Basket" για τις πρώτες του ημέρες στον πάγκο του "τριφυλλιού", αλλά και για όσα θέλει να πετύχει μέχρι το τέλος της σεζόν. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:

Σε ερώτηση σχετικά με το αν κάνει όνειρα ως προπονητής του Παναθηναϊκού, απάντησε: "Δεν προλαβαίνεις να κάνεις όνειρα. Προχθές μου είπε κάποιος ”είσαι 17 μέρες προπονητής” και εγώ νόμιζα πως είμαι πέντε! Και ας έχουμε παίξει δύο ματς στην Ευρωλίγκα και άλλα δύο στο πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια. Συνεχίζουμε και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από το επόμενο ματς".

Όσο για το ποια θα είναι η επιτυχία στο τέλος της σεζόν, ο Φράγκι υποστήριξε: "Μέχρι να φτάσει το τέλος της σεζόν, επιτυχία εκτός από τα αποτελέσματα που πάντα είναι πολύ σημαντικά για τον Παναθηναϊκό, θα είναι να προσθέσουμε δύο πραγματάκια που θα γίνουν εμφανή μέσα στο γήπεδο".

Ερωτηθείς αν τα νέα παιδιά έχουν τα φόντα να διατηρήσουν τον Παναθηναϊκό σε υψηλό επίπεδο, τονίζοντας: "Φυσικά και τα χουν. Αλλιώς δεν θα ήταν εδώ. Όμως δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά. Υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε αυτά τα παιδιά να δώσουν αυτά που μπορούν και αυτό που χρειάζεται η ομάδα".

Τέλος, για το σήμερα και το αύριο της ομάδας, σχολίασε: "Ηγέτης του Παναθηναϊκού είναι ο Διαμαντίδης μαζί με τον Φώτση λόγω ικανότητας και εμπειρίας. Για το μέλλον δεν θέλω να μιλήσω".

Σχετικά άρθρα