Μπακούρας: "Να υποβιβαστεί στην Γ' εθνική ο Αρης"

2 Απριλίου 2014

O Λεωνίδας Μπακούρας, μέλος της επιτροπής εορτασμού για τα 100 χρόνια του Aρη, πήρε θέση για την επόμενη μέρα του συλλόγου μετά τον υποβιβασμό του.

Η άποψη του είναι ότι η ομάδα πρέπει να κάνει νέο ξεκίνημα από την Γ' Εθνική με διοικητικούς ηγέτες τους Λάμπρο Γράντα, Δήμο Δασυγένη και Ντίμη Παπαϊωάννου.

 "Ο Αρης προσπαθεί και πρέπει να φύγουν ακόμα και οι στάχτες του. Πρέπει να φύγουν όλοι και αυτή είναι η γνώμη μου. Στις συναντήσεις που έκανα με τους Παπαϊωάννου, Δασυγένη τους μετέφερα πως αν δημιουργηθεί μια νέα ομάδα πρέπει να είναι με αρχές, αξιοπρέπεια και οι φίλαθλοι να είναι περήφανοι", δήλωσε ο Μπακούρας, ο οποίος πρόσθεσε: 

 "Εμείς θα κάνουμε την κίνηση μας και θα δούμε. Αν εμείς είμαστε συσπειρωμένοι και πούμε πάμε μπροστά και αποδεχθούν, ο Δασυγένης, ο Παπαϊωάννου, ο Βένος, ο Ντίνος Κούης μετά πιστεύω πως θα έρθουν άλλα 10 άτομα".

 Σε ό,τι αφορά στην κατηγορία που πρέπει να αγωνιστεί ο Αρης, ο Μπακούρας, τόνισε: "Εγώ είμαι απόλυτος, πρέπει να πάμε στην Γ' εθνική.

 Δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε αλλού. Οταν γκρεμιστεί ένα σπίτι από σεισμό ξεκινάς από την αρχή. Οχι λέσχες σαν ένα ψιλοκομμουνιστικό καθεστώς που ο καθένας λέει την γνώμη του.

Με τους  Παπαϊωάννου, Γράντα, Δασυγένη και με την συμμετοχή βετεράνων πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή". 


filathlos.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...