Κάρι: Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μας παιχνίδι

Για την σημασία του αγώνα με τη Μάλαγα μίλησε ο Ραμέλ Κάρι και την δουλειά του Φραγκίσκου Αλβέρτη, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να φτάσει στη νίκη επί των Ανδαλουσιάνων.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρι:
"Πριν από οτιδήποτε άλλο παίζουμε εντός έδρας και ξέρουμε ότι είναι σημαντικό να παίζεις εντός. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, ελπίζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μας παιχνίδι και να δούμε τι θα γίνει.

Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα. Δουλεύουμε καθημερινά. Έχουμε ένα πολύ καλό πλάνο. Γνωρίζουμε όλοι τη σημασία του παιχνιδιού και ο κόουτς έχει κάνει δουλειά να μας προετοιμάσει".

Ο Αμερικανός ερωτηθείς για την εντυπωσιακή επιθετική απόδοση κόντρα στον Κολοσσό σημείωσε: "Ήταν μια καλή βραδιά… Κάποιοι παίκτες έκαναν καλή δουλειά βγήκαν τα συστήματα. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να σκοράρουμε, αλλά και να παίξουμε άμυνα. Αύριο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε πρέπει να λειτουργήσει και η άμυνα και η επίθεση. Ανυπομονώ για τον αγώνα Μάλαγα".

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον αυριανό αγώνα ο έμπειρος γκαρντ είπε: "Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης στον οποίο θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Είναι ομάδα με πλήρες ρόστερ και θα πρέπει να ασχοληθείς με 10-11 παίκτες και όχι να επικεντρωθείς σε έναν ή δύο. Είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Πρέπει να προσέξουμε όλους τους παίκτες".

Σχετικά άρθρα