Μίτσελ: Αξίζαμε μεγαλύτερο σκορ

Ο Μίτσελ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια τον ΠΑΟΚ και άξιζε μεγαλύτερο σκορ από το 2-1, προσθέτοντας πως οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν την πρόκριση στην Τούμπα.Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου:
«Μας εξυπηρετεί το σκορ, καθώς νικήσαμε. Σήμερα κάναμε σχετικά καλό ματς, νικήσαμε, αξίζαμε τη νίκη. Και όταν ήταν με 11 παίκτες και με 10 ο αντίπαλος. Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και μας άξιζε αυτή η νίκη. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η νίκη δεν μας εξασφαλίζει, αν πιστεύετε κάτι τέτοιο. Το σκορ δεν είναι αυτό που έπρεπε, αξίζαμε καλύτερο. Είχαμε καλό πρέσιγκ, κατεβάσματα, μας έλειπε μόνο το καλό τελείωμα των φάσεων. Όμως το σκορ δεν δείχνει το καλό παιχνίδι που κάναμε».
Για τα λάθη στην άμυνα που συνεχίστηκαν και σήμερα:
«Είναι φυσιολογικό σε ματς 90 λεπτών να γίνουν κάποια λάθη, στο κέντρο ή στην άμυνα. Δεν γίνεται αλλιώς. Ούτε να παίζουμε εναντίον ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ και να κερδίζουμε 5-0. Είναι πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο».
Προβληματίζει ότι ο ΠΑΟΚ σκόραρε με μία τελική;
«Με απασχολεί γιατί είναι κάτι που μας είχε απασχολήσει στην προετοιμασία του αγώνα. Είτε από λάθος στο κέντρο ή στα στόπερ, το δουλεύουμε καθημερινά να το αποφύγαμε. Με προβληματίζει».
Για την αποβολή και για τις δηλώσεις Γεωργιάδη να μην υπάρξει αποβολή και πέναλτι στον επαναληπτικό
«Η αποβολή σίγουρα δεν μας ευνόησε. Ο ΠΑΟΚ κλείστηκε και έπαιξε πολύ αμυντικά, αυτό μας έκανε να ρίξουμε λίγο την έντασή μας. Στο β μέρος η ομάδα προσπάθησε πολύ, πίεζε από όλες τις πλευρές, δεν κατάφερε όμως να σκοράρει. Είμαι όμως ευχαριστημένος και χωρία να θέλω να θυμώσω κάποιον πιστεύω ότι εμείς θα περάσουμε. Πιστεύω ότι σήμερα ήμασταν καλύτεροι. Όσο για το διαιτητή, δεν μιλάω. Ούτε πριν από 3 εβδομάδες στην Τούμπα μίλησα, ούτε τώρα θα το κάνω. Ποτέ δεν σχολιάζω αποφάσεις διαιτητή, ακόμα κι όταν κάποιες φορες σε προκαλούν να το κάνεις. Πολλές φορές γίνονται ανθρώπινα λάθη, τις προάλες χάσαμε ένα ματς από ένα λάθος οφσάιντ, αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε εκεί. Ξαναδείτε στην Τούμπα τη συνέντευξη Τύπου, δεν μίλησα ούτε για τον Κάκο».
Θέλετε, όμως, να σχολιάσετε τη δήλωση του προπονητή του ΠΑΟΚ;
«Κι εγώ ελπίζω να μην υπάρχουν κόκκινες, πέναλτι, μπουνιές εκτός φάσης, σκληρά μαρκαρίσματα, κλοτσιές και να μην αναγκαστεί ο διαιτητής να δείξει κόκκινη. Όπως είχε συμβεί, δηλαδή, στο ματς πρωταθλήματος στην Τούμπα, που δεν υπήρχε κόκκινη κάρτα»!
Υπάρχει έλλειψη δυνάμεων στους παίκτες μετά την προσπάθεια σε Ευρώπη και πρωτάθλημα
«Είναι λογικό να υπάρχει κούραση, τα τεστ τα δικά μας δείχνουν ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημά μας και πραγματικά δεν το πιστεύω ότι έχουμε πρόβλημα εκεί. Όλα τα ματς μέχρι τώρα ήταν σκληρά στο Κύπελλο, με καλές ομάδες, δεν είναι εύκολο να κερδίζουμε αυτές τις ομάδες με μεγάλα σκορ. Με αντιμετωπίζετε, όμως, σαν να έχουμε χάσει ή να μην παίξαμε καλά, αυτή την αίσθηση έχω. Δεν είναι, όμως, έτσι. Θα μας άρεσε να είχαμε βάλει πάλι τέσσερα γκολ, αλλά στο πρωτάθλημα είχαμε λιγότερες ευκαιρίες από σήμερα και βάλαμε περισσότερα γκολ.

Πιστεύω ότι στη ρεβάνς θα κερδίσει ο καλύτερος κι αυτός που το αξίζει. Σε πολλα ματς χρειάστηκε να κάνουμε σκληρά παιχνίδια κι αν χρειαστεί θα το ξανακάνουμε. Εγώ θέλω να φέρνω ηρεμία με τη στάση μου στο ποδόσφαιρο, αυτό προσπαθώ να κάνω, το ίδιο είχα κάνει και εναντίον του Παναθηναϊκού όταν υπήρχε ένα πρόβλημα με τον προπονητή του. Υπάρχουν δύο ξεκάθαρα πράγματα. Δεν θα μας υποδεχτούν με τριαντάφυλλα, αλλά κι εμείς δεν θα πάμε με κράνη. Εγώ πάω για ποδόσφαιρο εκεί, όπως σε κάθε γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε με δύο γραμμές τεσσάρων παικτών στο β μέρος, ήταν κλειστό και δύσκολο το ματς, ήταν ο σωστός τρόπος κατά τη γνώμη μας να παίξουμε περισσότερο από τα πλάγια. Μέχρι τη στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες ο ΠΑΟΚ, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για τρίτο γκολ».

Σχετικά άρθρα