Σάββας: 19-1 οι ευκαιρίες, θα κερδίσουμε στην Τούμπα

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΟΚ και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι οι ερυθρόλευκοι θα νικήσουν στην Τούμπα και θα πάρουν την πρόκριση στον τελικό. Παράλληλα, ζήτησε να γίνει… πανστρατιά της αστυνομίας στη ρεβάνς, γιατί φοβάται τα έκτροπα…
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV μετά το τέλος αγώνα τόνισε αρχικά, όσον αφορά τη ρεβάνς: "Δεν φοβάμαι τίποτα αγωνιστικά, το μόνο που φοβάμαι και θέλω, είναι να γίνει πανστρατιά. Σήμερα μαζεύτηκε εδώ όλη η αστυνομία για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα. Θέλω απάνω εκεί να γίνει πανστρατιά, γιατί έγιναν έκτροπα στο προηγούμενο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να έχουμε τη διπλή αστυνομία μαζί μας, τα λέω από σήμερα, να τα ακούσουν οι υπεύθυνοι".

Για τον σημερινό αγώνα είπε: "Εγινε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι κι όπως είδατε ο Ολυμπιακός είχε την απόλυτη κατοχή της μπάλας, είχε 19 ευκαιρίες με 1, κι αυτό λέει πολλά. Βέβαια, ο ΠΑΟΚ έπαιξε με δέκα παίκτες κι αυτό λέει πάρα πολλά, υπεραμύνθηκε και ήταν καλός στην άμυνά του. Ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, μας έχουν τύχει ξανά τέτοια παιχνίδια και νικήσαμε. Πρέπει να πάρουμε σοβαρά υπόψη μας, η νίκη είναι νίκη".

Οσο για τον επαναληπτικό, σχολίασε: "Στη Θεσσαλονίκη, θα νικήσουμε, έχουμε όλα τα φόντα να το κάνουμε και θυμηθείτε το, ότι θα νικήσουμε εκεί. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που δεν κλείνεται, ανοίγεται και παίζει ποδόσφαιρο για να νικήσει. Το είδατε και στην Ευρώπη, δεν πήγαμε πουθενά να αμυνθούμε".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: "Δεν υπάρχουν ποσοστά, εμείς θα προκριθούμε".

Σχετικά άρθρα