Η Σεγκολέν, η Αν και oλες οι γυναίκες που βόλεψε ο Φρανσουά Ολάντ

3 Απριλίου 2014

Δεν αφήνει καλές εντυπώσεις στη Γαλλία η τοποθέτηση της πρώην συντρόφου του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, στη θέση της υπουργού Οικολογίας και Ενέργειας από τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Οι Γάλλοι κρίνουν ότι ο Φρανσουά Ολάντ τόχει παρακάνει με τις πρώην του. Βόλεψε την Σεγκολέν Ρουαγιάλ σε ένα πανίσχυρο υπουργείο και επέβαλε την πρώην ερωμένη του Αν Ινταλγκό η οποία εξελέγη πρώτη δήμαρχος Παρισιού στις πρόσφατες εκλογές.


Γράφει χαρακτηριστικά η έγκυρη Le Monde:


«Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ υπουργός του Φρανσουά Ολάντ: Πώς να μη χαμογελάσει κανείς; Πώς να μη σκεφτεί όλα τα απίστευτα πράγματα που παρουσιάζει αυτή η κατάσταση; Ακούγοντας τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης να ανακοινώνει στις 2 Απριλίου ότι η Σεγκολέν Ρουαγιάλ έγινε υπουργός Οικολογίας είναι αδύνατο να μείνει κανείς απαθής.
Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ υπουργός του Φρανσουά Ολάντ. Ναι, πράγματι, όλα είναι απίστευτα σε αυτή τη φράση. Ενας πρόεδρος καλεί την πρώην σύντροφό του. Μια πρώην σύντροφος που παραλίγο να γίνει πρόεδρος. Ενα ζευγάρι ξανασυναντιέται στην πολιτικό σκηνή, μερικά χρόνια αφότου έγινε κομμάτια στην ιδιωτική ζωή.
Σε ηλικία 60 ετών, να λοιπόν που η Σεγκολέν Ρουαγιάλ γίνεται υπουργός για 4η φορά. Είκοσι χρόνια ακριβώς μετά τον διορισμό της στη θέση του υπουργού Περιβάλλοντος στην κυβέρνηση Μπερεγκοβουά. Τότε, ο Φρανσουά Ολάντ ήλπιζε να πάρει κι αυτός ένα υπουργείο, αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω υπουργούς δύο άτομα από το ίδιο ζευγάρι, είχε δηλώσει τότε κατηγορηματικά ο πρόεδρος Φρανσουά Μιτεράν».


Το εξώγαμο παιδί

Οι φήμες οργιάζουν και πάλι για την σχέση του Ολάντ με την Αν Ινταλγκό και επιμένουν ότι οι δυό τους υπήρξαν ζευγάρι και έχουν έναν εξώγαμο γιό.
Το πιο απίστευτο είναι ότι ο Ολάντ είχε συστήσει την Ινταλγκό στην Βαλερί Τριερβελέρ, όταν εκείνη ήταν ακόμη στο πλάι του στο προεδρικό μέγαρο. Και η Σεγκολέν Ρουαγιάλ είχε σχέσεις με την Ζιλί Γκαγιέ, η οποία φωτογραφιζόταν δίπλα της και την στήριζε.
Κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Γαλλίας...

Την εποχή που Σεγκολέν και Φρανσουά ήταν ζευγάρι

Ο Φρανσουά με την Αν Ινταλγκό, δήμαρχο του Παρισιού πλέον

Η τότε πρώτη κυρία Βαλερί Τριερβελέρ χαιρετάει την Σεγκολέν, σε επίσημη εκδήλωση. Η Σεγκολέν παγωμένη, η Βαλερί κοιτάει αλλού

Ολες στην πίστα. Η Βαλερί μιλάει με τον πρόεδρο, η Σεγκολέν δίπλα (αριστερά) παρακολουθεί απόμακρη, και πίσω, καίγεται να δει τι συμβαίνει ο νέος έρωτας του Φρανσουά Ζιλί Γκαγιέ

Προ διημέρου: Η Σεγκολέν σκάει μύτη στο προεδρικό μέγαρο ως νέα υπουργός της κυβέρνησης Ολάντ.Πηγή:24wresnea.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ