Η απίστευτη ζωή του ερμαφρόδιτου Claudette-σύζυγος, παππούς κ' εργάτης του σεξ

3 Απριλίου 2014

Είναι σύζυγος, παππούς και βραβευμένος ποδηλάτης, Αυτός είναι ο Claudette. Αυτό που ωστόσο τον κάνει ξεχωριστό, είναι το γεγονός ότι είναι ερμαφρόδιτος και βγάζει τα προς το ζην ως εργάτης του σεξ.

«Θα προτιμούσα να πουλήσω τον κ.. μου από την ψυχή μου: είναι πιο δύσκολο, αλλά πολύ πιο αγνό, πιο καθαρό» είπε στη φωτογράφο Malika Gaudin Delrieu, αμέσως μετά τη συνάντησή τους.

Η Delrieu ερωτεύτηκε την ιστορία του Claudette, τόσο πολύ ώστε αποφάσισε να καταγράψει τη ζωή του σε ένα φωτογραφικό ντοκιμαντέρ υπό τον τίτλο «La Vie en Rose».

Η νεαρή Γαλλίδα φωτογράφος, κατέγραψε εικόνες από την καθημερινή ζωή του Claudette, την βόλτα του σε κατάστημα προκλητικών εσωρούχων μέχρι την τρυφερή αγκαλιά στην 52χρονη σύζυγό του Andrée και μητέρα των τριών παιδιών τους.

Γεννήθηκε, με πλήρη εξοπλισμό γεννητικών οργάνων που είναι τόσο αρσενικά όσο και θηλυκά, το 1937 στην Ελβετία. «Δεν αισθάνθηκα ποτέ άσχημα που είμαι ερμαφρόδιτος. Οι άλλοι είναι που έχουν πρόβλημα, όχι εγώ. Εχω το φύλο των αγγέλων, γιατί να ντρέπομαι;» αποκρίνεται.

Για να «παίξει» πλήρως με τις δυνατότητες και τις διακλαδώσεις των ρόλων των δυο φύλων, ο Claudette στράφηκε στην πορνεία. «Η πορνεία γίνεται πηγή αυτοπεποίθησης», εξηγεί.

 

 

 

 

 

 

 Πηγή:/www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Λάο Τσε
Η Σκέψη της ημέρας
Λάο Τσε
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...