Μελωδίες από τους Τακίμ και πολίτικη κουζίνα στο «Πέραν»

3 Απριλίου 2014

Το μουσικό σύνολο των «ΤΑΚΙΜ» παίζει με τα αρώματα της Ανατολής, στο γνωστό καφέ – αμάν της πόλης, το «Πέραν».  Την Πέμπτη 3 Απριλίου, οι «ΤΑΚΙΜ» θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια και οργανικούς σκοπούς από όλη την Ελλάδα, την Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, με έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού.

Όλα αυτά, στο «Πέραν» της Νέας Χαλκηδόνας, μιας περιοχής που έχει διατηρήσει τις μνήμες και τις γεύσεις της προσφυγικής γειτονιάς κι έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια στη συνείδηση των καλοφαγάδων ως ένας από τους «ναούς» της πολίτικης κουζίνας. Η παράδοση της Ελλάδας και της Ανατολής θέλει τη γαστρονομία να συνδυάζεται με όλες τις αισθήσεις, συνοδεύοντάς την με τραγούδι, μουσική, χορό και καλή παρέα στην τελετουργία του παραδοσιακού γλεντιού.

Έτσι στο «Πέραν», σε μια ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα που θυμίζει τα καφέ-αμάν του παλιού καλού καιρού, οι εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις και τα υπέροχα γλυκά (δημιουργίες του Αρμένη μάγειρα), το καλό κρασί, το τσίπουρο και η μυρωδιά του ναργιλέ έρχονται να συνταιριάξουν με ανάλογες μουσικές προτάσεις υψηλής ποιότητας. Φροντίστε εγκαίρως για την κράτησή σας!

Τους Τακίμ αποτελούν οι: Θωμάς Κωνσταντίνου, ούτι Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, κανονάκι Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, κλαρίνο Κώστας Μερετάκης, φωνή, κρουστά Γιάννης Πλαγιαννάκος, κοντραμπάσο Νίκος Μαρινάκης, βιολί Μάνος Κουτσαγγελίδης

Ώρα έναρξης: 22.00 |

Πληροφορίες - Κρατήσεις: ΠΕΡΑΝ | τηλ. 210 25 33 896, Λ. Δεκελείας 20 , Ν.Χαλκηδόνα – Αθήνα 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ