Ο Νίκος Πορτοκάλογλου «σαλπάρει» απόψε για το Ρυθμός Stage

4 Απριλίου 2014

O Νίκος Πορτοκάλογλου επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα για 2 βραδιές στο Ρυθμός Stage στην Ηλιούπολη, την Παρασκευή 4 και 11 Απριλίου με τη μουσική παράσταση «To πλοίο θα σαλπάρει».

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, πρόκειται για ένα πρόγραμμα που κατά ένα του μεγάλο μέρος βασίζεται σε διασκευές παλιών τραγουδιών. Τα πιο αγαπημένα του παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια σε νέες, σημερινές, τολμηρές και λίγο «αιρετικές»,  κιθαριστικές εκδοχές.

Είναι ένα αφιέρωμα στα τραγούδια των προγόνων και δασκάλων του και ταυτόχρονα ένα αφιέρωμα στο αγαπημένο του όργανο, την κιθάρα.

Στην ηχογράφηση ο Νίκος Πορτοκάλογλου έπαιξε μόνος του όλων των ειδών τις κιθάρες και μπάσο ενώ για τις ζωντανές εμφανίσεις δημιούργησε μια εντελώς νέα ηλεκτρική μπάντα τις Φτερωτές Κιθάρες. Αποτελούμενες από καταξιωμένους αλλά και μουσικούς της νεότερης γενιάς οι Φτερωτές Κιθάρες θα παρουσιάσουν αυτές τις «πειραγμένες» διασκευές μαζί με τον Νίκο, χωρίς φυσικά να παραλείψουν να τις αναμίξουν με τα πιο αγαπημένα προσωπικά του τραγούδια.

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ