Σκληρά παζάρια μεταξύ Μονακό και Ολυμπιακού !!!

6 Απριλίου 2014

Προσπάθεια να «δέσει» από τώρα τον Ντελβιν Εντινγκά για του χρόνου, επιχειρεί ο Ολυμπιακός, αφού οι Πειραιώτες είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία του 26χρονου μέσου.

Από την αρχή της χρονιάς που διανύουμε  ο διεθνής άσος αποτελείβασικό και αναντικατάστατο μέλος των Πειραιωτών, οι οποίοι αποφάσισαν να τον κρατήσουν και έτσι σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ήρθαν σε επαφή με τον εκπρόσωπό του για να μιλήσει εκείνος με τη σειρά του με τη Μονακό και να τον αποκτήσουν με λιγότερα χρήματα από όσα προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσής του (αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ).

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να είναι μαραθώνιες με την προσπάθεια της διοίκησης των πρωταθλητών Ελλάδος να ρίξουν τις απαιήσεις των Γάλλων.

Από την πλευρά του, ο 26χρονος παίκτης παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στους ερυθρόλευκους, αφού γνωρίζει πως δεν έχει θέση στον γαλλικό σύλλογο και έχει καταφέρει να κερδίσει τη εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Άλλωστε, ο Εντινγκά και η οικογένειά του περνούν πάρα πολύ καλά στην Ελλάδα, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να παραμείνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Το επόμενο διάστημα ο εκπρόσωπος του Κονγκολέζου μέσου θα μιλήσει με τη Μονακό και οι Πειραιώτες θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα αυτής της συζήτησης

πηγη:exedra


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας