Έκανες σεξ; Τα 5 σημάδια που το μαρτυρούν

7 Απριλίου 2014

Έκανες χθες το βράδυ σεξ και αναρωτιέσαι πώς το καταλαβαίνουν και οι γύρω σου την επόμενη μέρα; Διάβασε τι συμβαίνει στο σώμα σου και καρφώνεσαι χωρίς να το συνειδητοποιείς.

1. Το «μυρίζονται» οι γύρω σου

Κατά  τη διάρκεια του σεξ εκρήγνυνται ορμόνες οι οποίες κάνουν τη γυναίκα πιο θελκτική και προκαλούν μεγαλύτερη έλξη στον ανδρικό πληθυσμό. Άρα,όσο πιο πολύ σεξ κάνεις, τόσο  πιο πολλές ορμόνες βγάζεις και τόσο πιο πολλοί άντρες θα σε κυνηγούν.

2. «Λάμπεις» από χαρά

Η γυναίκα η οποία έχει περάσει καλά το βράδυ, φαίνεται το επόμενο πρωί από μακρία. Λάμπει το πρόσωπό της, χαμογελάει, είναι άνετη στις διαπροσωπικές επαφές, δεν εκνευρίζεται εύκολα.

3. Το σώμα σου κάνει «πάρτυ»

Μετά την ένταση του σεξ,το σώμα χαλαρώνει και το αίμα κυκλοφορεί  σε κάθε του σημείο. Γι’ αυτό το λόγο και το γυναικείο πρόσωπο αποκτά ένα κόκκινο υγιές  χρώμα που προσελκύει τα ανδρικά βλέμματα.

4. Καλό σεξ για καλόν ύπνο

Η ορμόνη προλακτίνη που αυξάνεται μετά τον οργασμό χαλαρώνει το σώμα της γυναίκας και την βοηθά να κοιμηθεί βαθιά. Έτσι, είναι πιο ξεκούραστη την επόμενη μέρα, πιο παραγωγική και πιο χαρούμενη.

5. Τέρμα οι υστερίες

Η θαυματουργή «ορμόνη της αγάπης» - οξυτοκίνη που απελευθερώνεται με τα χάδια και τα φιλιά χαλαρώνει το γυναικείο οργανισμό και έτσι τέρμα οι υστερίες, οι φωνές χωρίς λόγο και τα κλάματα στα καλά καθούμενα.

Κάντε λοιπόν σεξ και θα δείτε πόσο πιο απελευθερωμένες και ήρεμες θα νιώσετε και κυρίως θα αντιληφθείτε ότι και οι άλλοι θα σας βλέπουν πια με άλλο μάτι.

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...