Δυάδα «άσων»

103 ΤΣΕΛΣΙ – ΠΑΡΙ 1 1,75

Επαναληπτικός προημιτελικός για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Παρί νίκησε στο πρώτο ματς με 3-1.

Η Τσέλσι καλείται να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα με την Παρί έχοντας υπέρ της την απουσία του Ιμπραΐμοβιτς. Ενας… πονοκέφαλος λιγότερο για τον Μουρίνιο. Ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι κράτησε απαραβίαστη την εστία της στα τέσσερα από τα πέντε ματς που υποδέχτηκε γαλλική ομάδα στο παρελθόν. Συν το ότι νίκησε στους επτά από τους δώδεκα επαναληπτικούς όπου είχε χάσει το πρώτο ματς.

Η Παρί ξέρει πολύ καλά ότι εάν δεν σκοράρει στο Λονδίνο θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Το άσχημο για τους Γάλλους είναι η απουσία του σούπερ σταρ Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος έχει πετύχει δέκα γκολ μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Απέναντι σε αγγλικές ομάδες έχει 2-3-3, στα συν της ότι έχασε στα δύο από τα έντεκα τελευταία εκτός έδρας ματς της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στα μείον, ότι καμία ομάδα δεν είχε την ποιότητα της Τσέλσι.

129 ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΑΛΙ 1 1,70

Αγώνας για τον 3ο όμιλο του Λιμπερταδόρες.

Η Σέρο Πορτένιο με νίκη ή ισοπαλία περνάει στην επόμενη φάση. Εάν ηττηθεί αποκλείεται. Η Ντεπορτίβο Κάλι με νίκη προκρίνεται, με ισοπαλία ή ήττα αποκλείεται.

Η Σέρο Πορτένιο είναι η ομάδα που έχει την περισσότερη εμπειρία σε αυτό το ζευγάρι όσον αφορά σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Μέσα στην έδρα της νίκησε Ο’ Χίγκινς και Λανούς που είναι καλύτερες από τη νυν αντίπαλό τους. Θα κάνει παιχνίδι αναμονής, αφού τη βολεύει και η ισοπαλία, θα βρει δεδομένα χώρους για να χτυπήσει στην κόντρα. Μέσα στην έδρα της πετυχαίνει δύο γκολ κατά μέσο όρο, θεωρούμε πολύ πιθανό να βάλει τουλάχιστον δύο κι απόψε. Η Κάλι φέτος δεν βρήκε δίχτυα επτά φορές στα δέκα παιχνίδια εκτός έδρας ανεξαρτήτως διοργάνωσης και από τα υπόλοιπα τρία, πέτυχε μία φορά δύο τέρματα.

Η Κάλι είναι υποχρεωμένη να πάρει τη νίκη στη Σέρο για να περάσει και αυτό την κάνει ευάλωτη αμυντικά. Δεν είναι ομάδα που σκοράρει εύκολα εκτός έδρας, ενώ παράλληλα, έχει αμυντικά κενά. Είναι σε κακή κατάσταση με μία νίκη στα τελευταία έξι και οκτώ σερί ήττες μακριά από το σπίτι της ανεξαρτήτως διοργάνωσης! Συν το ότι υπολείπεται σε ποιότητα και εμπειρία της αντιπάλου της.

Σχετικά άρθρα