Ο Μπερλουσκόνι σε γηροκομείο για να μην μπει φυλακή

9 Απριλίου 2014

«Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πρόκειται να εκτίσει την ποινή φυλάκισής του δώδεκα μηνών, με εναλλακτική, κοινωνικά ωφέλιμη εργασία, βοηθώντας ηλικιωμένους με προβλήματα υγείας» σύμφωνα με τα όσα γράφει η ιταλική καθολική εφημερίδα Αβενίρε.

Σύμφωνα με την Αβενίρε, ο πρώην πρωθυπουργός θα μεταβαίνει, μια φορά την εβδομάδα, σε ίδρυμα το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου και θα βοηθά τους ηλικιωμένους που δεν είναι σε θέση να αυτοεξυπηρετηθούν.

Ιταλοί σχολιαστές αναφέρουν ότι αν τελικά οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, ο Μπερλουσκόνι θα έχει, πιθανότατα, στην διάθεσή του και τον αναγκαίο χρόνο για να μπορέσει να παραμείνει στο πολιτικό στερέωμα ως επικεφαλής του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια.

Η μόνη υποχρέωση στην οποία γίνεται αναφορά, στο άρθρο της Αβενίρε είναι η παραμονή του εντός της οικίας του, καθημερινά, από τις δέκα το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι η επίσημη απόφαση του δικαστηρίου ου Μιλάνου για το αν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα πρέπει να εκτίσει την ποινή του στην φυλακή, σε κατ΄οίκον περιορισμό ή με προσφορά κοινωνικά ωφέλιμης εργασίας, πρόκειται να ληφθεί αύριο, 10 Απριλίου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες των ιταλικών μέσων ενημέρωσης, το δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου δεν έκανε δεκτό το αίτημα που ζητούσε να επιτραπεί στον Μπερλουσκόνι να μπορέσει να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Μαίου.Πηγή:www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαλάτα με superfood
Light & Υγιεινά
Σαλάτα με superfood