Νέα φρίκη: Με φλογοβόλο εκτέλεσε υπουργό του ο Κιμ Γιονγκ Ουν

9 Απριλίου 2014

Μόλις τον βλέπουν, ξεσπούν σε χειροκροτήματα και λυγμούς, από χαρά. Αυτό δείχνουν όλες οι φωτογραφίες που επιτρέπεται να κυκλοφορούν. Ο τρόμος βασιλεύει πάνω από την Βόρεια Κορέα όπου ο δικτάτορας σκοτώνει εν ψυχρώ όποιον διαφωνεί μαζί του.

Μια νέα ιστορία φρίκης με πρωταγωνιστή και πάλι τον Κιμ Γιονγκ Ουν κάνει το γύρο του κόσμου, καθώς ο ηγέτης της Β. Κορέας φέρεται να εκτέλεσε με φλογοβόλο όπλο υπουργό της κυβέρνησής του. Αιτία, οι φιλικές του σχέσεις με τον μισητό θείο του ηγέτη, με τη σάρκα του οποίου είχε ταΐσει πέρυσι περισσότερα από 100 σκυλιά.
Τη νέα φρικιαστική είδηση δημοσίευσε πρώτη η νοτιοκορεάτικη εφημερίδα «Chosun Ilbo», επικαλούμενη ανώτατο αξιωματούχο. Σύμφωνα με την ανώνυμη αυτή πηγή, ο Σανγκ Χον, ο υφυπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της Βόρειας Κορέας εκτελέστηκε από τον Κιμ Γιονγκ Ουν επειδή εξακολουθούσε να διοικεί το υπουργείο του με τον τρόπο που το έκανε και ο εκλειπών θείος του ηγέτη.
Τον περασμένο χρόνο ο Γιονγκ Ουν είχε υποστηρίξει ότι ο θείος του, Γιανγκ Σονγκ Ταέκ, είχε μετατρέψει το υπουργείο του σε παράρτημα όπου εξυπηρετούσε τις δουλειές του γι' αυτό και είχε διατάξει τη θανάτωσή του.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Mirror, συνολικά 11 ακόμη ανώτεροι αξιωματούχοι έχουν εκτελεστεί ή κρατούνται στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του καθεστώτος. Το 2012, μετά το θάνατο του πατέρα του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν φέρεται να εκτέλεσε τον υφυπουργό Άμυνας επειδή κατά τη διάρκεια του εθνικού πένθους για το θάνατο του Κιμ Γιονγλ - Ιλ έπινε αλκοολούχα ποτά.

Μια χώρα που κλαίει από χαρά μόλις βλέπει τον δικτάτορα:

 Πηγή: www.iefimerida.gr

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ