Μονό από Τσάμπιονς Λιγκ και δυάδα από Λιμπερταδόρες

Ταμείο πήγε η στήλη χθες το βράδυ, καθώς πέρασε η δυάδα Τσέλσι (2-0 την Παρί) και Σέρο Πορτένιο(3-2 την Κάλι) με απόδοση 3.

 

131     ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ      2       2,05

 

Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-1.

 

Η απόδοση του «διπλού» έπεσε από το 2,20 στο 2,05.

 

Η Ατλέτικο κατεβαίνει πιθανότατα χωρίς τον σούπερ σταρ της Ντιέγκο Κόστα και αυτό της αφαιρεί αυτόματα αρκετές από τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Μόλις χθες έπιασε για πρώτη φορά μπάλα έπειτα από τον τραυματισμό του στο πρώτο παιχνίδι, ο τεχνικός Σιμεόνε δήλωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεκινήσει εάν δεν είναι 100% έτοιμος. Λογικά θα βρίσκεται στον πάγκο, αλλά όχι στην ενδεκάδα. Μεγάλο το πλήγμα για την Ατλέτικο που δεν θα έχει παράλληλα και τον Τουράν που κάνει δουλειά από τη μέση και μπροστά. Επιπλέον, παραμένει υπερβολικά κουρασμένη και έχει το μυαλό και στο πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στην 1η θέση.

 

Η Μπαρτσελόνα αποδοκιμάστηκε το Σάββατο με την Μπέτις (3-1), ήταν φανερό όμως ότι έκανε… αγγαρεία. Φέτος έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές την Ατλέτικο, δεν την νίκησε καμία (0-0 στο πρωτάθλημα και 0-0, 1-1 στο Σούπερ Καπ). Απόψε είναι η μεγάλη ευκαιρία να την κερδίσει και να περάσει στους «4». Δεν είναι ούτε αυτή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ κατεβαίνει και χωρίς τους Πικέ, Βαλντές. Από την άλλη, όμως έχει τον Μέσι που είναι για την Μπάρτσα όπως ο Ντιέγκο Κόστα για την Ατλέτικο (σύμφωνα με δηλώσεις των «ροχιμπλάνκος»).

 

ΔΥΑΔΑ «GOAL»

 

133     ΜΠΟΛΙΒΑΡ – ΕΜΕΛΕΚ          GOAL        1,70

134     ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ  ΛΕΟΝ             GOAL        1,70

Σχετικά άρθρα