Στο στόχαστρο Κάλιαρι – Ουντινέζε ο Καρέλης

9 Απριλίου 2014

Την αποκάλυψη ότι ο Νίκος Καρέλης παρακολουθείται από δύο ομάδες του Καμπιονάτο, την Κάλιαρι και την Ουντινέζε έκανε η ιταλική ιστοσελίδα «Sportal».

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Καρέλης ονειρεύεται την Ιταλία και η μετακίνησή του μπορεί να γίνει. Μάλιστα συμπεριλαμβάνονται δηλώσεις του Ιταλού ατζέντη, Τζιανλούκα Τίζι, ο οποίος φέρεται να εκπροσωπεί τον Κρητικό επιθετικό στην Ιταλία.

«Προφανώς δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα ονόματα των ομάδων που ενδιαφέρονται, αν και μπορώ να πω ότι είναι περισσότερες από δύο. Ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε πρόβλημα στην παραχώρησή του μια και τα οικονομικά του συλλόγου αυτή τη στιγμή δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Θα είναι μια συμφέρουσα συμφωνία και για τους Πράσινους και για την ομάδα που θα αποκτήσει τον παίκτη, γιατί είναι ταλαντούχος με αποφασιστικότητα και προθυμία να δείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο», ανέφερε ο Τίζι. Είναι αλήθεια ότι για τον Καρέλη ασχολούνται αρκετές ομάδες. Στην Ξάνθη θα βρεθεί εκπρόσωπος της Στόουκ Σίτι, ο οποίος έχει επισκεφθεί και τη Λεωφόρο για να τσεκάρει τον Κρητικό επιθετικό.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ