«Και βαθμολογικό και ψυχολογικό ενδιαφέρον»

Ο αυριανός (10/4, 9.45 μ.μ.) «εμφύλιος» του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την τελευταία αγωνιστική του Τοπ 16 έχει βαθμολογικό και ψυχολογικό ενδιαφέρον σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

«Πιστεύω είναι σημαντικό επίτευγμα γιατί δείχνει πως είναι μια ομάδα που αξίζει να είναι στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και τίποτα δεν είναι τυχαίο», σχολίασε αρχικά ο 24χρόνος γκαρντ των «ερυθρολεύκων» για την πρόκριση της ομάδας του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. «Όταν αυτό το κάνεις 9 συνεχόμενα χρόνια και τα τελευταία 2 έχεις κατακτήσει το τρόπαιο δεν υπάρχει κάτι καλύτερο», σημείωσε ο Μάντζαρης .

«Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση»

«Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση», τόνισε ο Περιστεριώτης γκαρντ του Ολυμπιακού και εξήγησε: «Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σημαντικό αυτό για εμάς γιατί δείχνει πως ο κόσμος είναι δίπλα μας. Θα τον χρειαστούμε στα παιχνίδια που έρχονται. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς αλλά έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον γιατί και οι δύο ομάδες θέλουν να τερματίσουν τρίτες. Επίσης, υπάρχει και το ψυχολογικό κομμάτι».

«Έχουμε χάσει τρεις φορές μέσα στην έδρα τους και θέλουμε να δείξουμε πως στην έδρα μας εμείς κυριαρχούμε», επισήμανε ο Μάντζαρης και σε ερώτηση τι πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για να νικήσουν απάντησε: «Πρέπει να τρέξουμε και να ανοίξουμε το ρυθμό. Στην έδρα μας πρέπει εμείς να επιβάλλουμε το ρυθμό μας όπως έκαναν κι εκείνοι στο ΟΑΚΑ και το σκορ πήγε σε χαμηλά επίπεδα. Αν πάμε σε περισσότερες κατοχές και υψηλό σκορ, τότε θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε στη νίκη».

Σχετικά άρθρα