Γυάλισε… στην Μίλαν ο Σκουφέτ

Το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Σιμόνε Σκουφέτ αποκάλυψε η Ουντινέζε και συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής των «ζεβρών», Κριστιάν Τζαρέτα. Ο τελευταίος υπογράμμισε, μάλιστα, ότι έγινε και συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές, ενώ έκανε σαφές πως στα σχέδια της ομάδας του δεν είναι η παραχώρηση του νεαρού τερματοφύλακα… 

Ο 17άχρονος πορτιέρο θεωρείται στην Ιταλία ο νέος «Μπουφόν», έκανε το ντεμπούτο του στον αγώνα με την Μπολόνια, ενώ σε συνολικά σε 10 ματς που έχει παίξει, η ομάδα του δεν έχει δεχθεί γκολ!

Ένα από αυτά τα ματς ήταν και κόντρα στην Μίλαν, παιχνίδι στο οποίο είχε πολύ καλή παρουσία και Ουντινέζε νίκησε με 1-0 στο «Σαν Σίρο». Οι άνθρωποι των «ροσονέρι» εντυπωσιάστηκαν και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, θέλουν τον Σιμόνε Σκουφέτ για αντικαταστάτη του Αμπιάτι! Φέρεται να τον θέλουν, πάντως, και οι Γιουβέντους και Ρόμα. Έτσι, η Μίλαν… έτρεξε, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της Ουντινέζε, Κριστιάνο Τζαρέτα ανέφερε: «Πραγματοποιήθηκε μία μικρή συνάντηση, αλλά όχι κάτι επίσημο. Όσο για το μέλλον, μπορώ να σας πως δεν είναι προς πώληση αυτό το καλοκαίρι».

Θεωρείται, με βάση και τις τελευταίες εμφανίσεις του Σκουφέτ, ο νεαρός γκολκίπερ είναι στην αποστολή της Ιταλίας για το Μουντιάλ 2014, ως τρίτος τερματοφύλακας πίσω από τους Μπουφόν και Σίριγκου. Την ίδια θέση διεκδικούν και οι Ματία Περίν (21, Τζένοα), Φραντσέσκο Μπάρντι (22, Λιβόρνο, δανεικός από Ίντερ).

Σχετικά άρθρα