«Άλωσε» το Πανθεσσαλικό ο Αιγινιακός

Διαβάστε ακόμα:
«Διπλό» ανόδου ο Ολυμπιακός Βόλου!
Με το… δεξί στα πλέι οφ τα Ψαχνά
Ο Αιγινιακός βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 17’ από τη Νίκη Βόλου, ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει το «διπλό» με 3-2 για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.
Οι Βολιώτες μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Τζιώρα στο 13’. Τέσσερα λεπτά αργότερα (17’) οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, χάρις στο γκολ του Ανιέτε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Η… αντίδραση των φιλοξενουμένων δεν άργησε να έρθει, αφού στο 20’ μείωσαν με τον Γιαζιτζόγλου. Στη συνέχεια ο Αιγινιακός ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 40’ ισοφάρισε με σουτ-κεραυνό από τον Ζούρκο.
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, όμως ο Αιγινιακός ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ και παράλληλα την ολική ανατροπή. Στο 70’ ο Κωνσταντινίδης με σουτ νίκησε τον Αποστολίδη και έκανε το 3-2 για την ομάδα του Αιγινίου, η οποία άρχισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ ανόδου της Football League.
Ηρακλής-Φωστήρας 1-0
Το γκολ του Σαββίδη στο 65’ χάρισε στον Ηρακλή τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Φωστήρα στο Καυτανζόγλειο.
Το ματς στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες και το 0-0 να παραμένει. Στο 65’ ο Γιαννιώτης έκανε λάθος έξοδο, ο Σαββίδης το εκμεταλλεύτηκε, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 66’ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον Φωστήρα, καθώς ο Αχείμαστος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Το σκορ δεν άλλαξε κι έτσι ο Ηρακλής πήρε το «τρίποντο» στην πρεμιέρα των πλέι οφ ανόδου της Football League. 
Η βαθμολογία:

Ολυμπιακός Βόλου 9
Κέρκυρα 6
Ηρακλής 3
Ηρακλής Ψαχνών 3
Αιγινιακός 3
Νίκη Βόλου 2
Χανιά 1
Φωστήρας 0

Σε λίγο περισσότερα…

Σχετικά άρθρα